İSTANBUL / SULTANGAZİ - 50 Yıl Anaokulu

Nis

Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açıldığı ve millet egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Kişisel Verileri Koruma Günü'nün amacı; kişisel verilerin korunması konusundaki farkındalığı artırmak, veri koruma bilincini zihinlerimize yerleştirmek ve veri koruma kültürünün bireyler arasında yaygınlaşmasını sağlamaktır. Bunun yanında, ülkemizin geleceği olan çocuklar ve gençlerin ilgisini bu yöne çekmek ve onların veri koruma kültürüyle yetişmelerini sağlamak da bu günün amaçları arasındadır.

Mrt

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan hafta, ülkemizde Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır.Kütüphane HaftasıTürkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır.

Amacı, halkın kütüphanelerden daha iyi şekilde yararlanmasını, kütüphanecilik mesleğinin tanınmasını sağlamak, Türk kütüphaneciliğinin sorunlarını halka mal etmektir.[1]

Şbt

25 Aralık 2023 tarihinde tanıtımı yapılan ,Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor Projesi Kapsamında Okulumuza TÜBİTAK Popüler Bilim Kitapları  Geldi.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

PROJE İÇERİĞİ UYGULAMA ESASLARI LİNKİ;

Eyl

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı okulumuz konferans salonunda 21 Eylül 2023 saat 11.00'da yapılacaktır.Toplantıya yeterli katılım sağlanamadığından 2 Ekim 2023 Pazartesi günü yeniden düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.

Eyl

Yaz Anaokulu ile 1.sınıfa hazırlanan daha önce anasınıfına hiç gitmeyen öğrencilerimiz mezun olarak, 1. sınıfa ön hazırlık aşamasını başarı ile tamamladılar.Öğrencilerimize okul gelişim raporları Anaokulu öğretmeni Ebru Yılmazer tarafından verildi.

Kas

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, öğretmenlerimizin rehberliğinde gelişen gençliğimiz için verdikleri emeklerden dolayı teşekkürü borç biliriz.